Welkom op mijn persoonlijke canvas, waar woorden dansen en gedachten tot leven komen. Ik ben geboren op het smalste stukje van Nederland, een symbolische start voor iemand die de breedte van het leven omarmt. Nu, genesteld in het hart van Harmelen, deel ik mijn leven met mijn geliefde gezin, onze zoon en twee katten die nooit ophouden ons te verbazen.

Mijn passie voor gedichten is een reflectie van mijn ziel; elke regel is een penseelstreek op het doek van mijn bestaan. Hier vind je mijn poëtische exploraties, een verzameling van momenten en emoties gevangen in ritme en rijm.

Naast poëzie, is mijn creativiteit onbegrensd. Van het ontwerpen van logo’s tot het creëren van posters en flyers, ik vind vreugde in het visueel vormgeven van ideeën. Mijn technische vaardigheden komen tot uiting in het bouwen van websites, een hobby die mijn analytische geest en esthetische oog samenbrengt.

Mijn vrije tijd is gevuld met de melodieën van Franse muziek, de rust van een goed boek, de vrijheid van fietsen en zwemmen, en de liefde voor koken. Deze activiteiten zijn niet alleen hobbies, maar ook vensters naar mijn wereld.

Deze website is mijn digitale thuis, een plek waar ik mijn gedichten deel en links naar werken die mij inspireren. Het is een uitnodiging om deel te nemen aan mijn reis, om samen te ontdekken en te genieten van de schoonheid die het leven biedt.